A Vidett Reha Solutoins weboldal is mint a legtöbb online oldal sütiket használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. Az elfogadom gombra kattintva  Ön ezt elfogadja.

A felnőtt korú páciensek gyógyászati segédeszközökkel való ellátása bizonyos szempontból egyszerűbb feladat, mint a gyermekek ellátása.

- A veleszületett rendellenességgel élők esetében pl. felnőttkorra már tisztázódnak azok a kérdések, amelyek egy gyermeknél még csak éppen felmerülnek. Felnőttkorra kialakul egy megszokott életritmus, melyet a páciens egészségi állapotához való alkalmazkodás formál egy megfelelően élhető szintre hosszú évek, évtizedek alatt. Természetesen ilyenkor is felmerülhetnek újabb megoldandó problémák, és ezekre nem mindig könnyű megtalálni a megfelelő megoldást, de a jól kialakított mindennapokba egyszerűbben illeszthető egy új segédeszköz, mint egy frissen kialakult helyzetben.

- Hirtelen bekövetkezett egészségkárosodás esetén a családok élete egycsapásra megváltozik. Az egészségügyi ellátások olyan lehetőségeit ismerik meg rövid idő alatt, melyekről addig talán soha nem is hallottak. Sokszor hosszú, akár éveken át tartó ellátássorozat, gyógykezelések, terápiák, rehabilitáció veszi kezdetét, melyeknek igen fontos része a megfelelő gyógyászati segédeszközökkel való ellátás.

Gyógyászati segédeszköz használatának szükségességét általában a kezelőorvos veti fel először. Mivel a NEAK hivatalos támogatotti listáján több ezer segédeszköz szerepel, ezért az orvosok természetesen elsősorban ezekkel az eszközökkel igyekeznek ellátni a pácienseiket. A NEAK hivatalos támogatotti listája nyilvános, mindenki számára elérhető: http://sejk.oep.hu/. Érdemes tanulmányozni, mert minden információt tartalmaz a segédeszközökről (a felírás szabályaitól a forgalmazási adatokon át a használati útmutatóig), így akár a páciensek maguk is rátalálhatnak olyan segédeszközre, melyet hasznosnak találnak.

A szakorvoson kívül gyakran a rehabilitációban résztvevő szakemberek is javasolnak gyógyászati segédeszközöket. A rehabilitáció során olyan speciális eszközökkel is találkozhatnak a páciensek, amelyek a NEAK támogatotti listáján nem szerepelnek. Ezek közül jó néhány azonban NEAK egyedi ártámogatással mégis elérhetővé válhat a beteg számára, és ezt a lehetőséget érdemes is kihasználni, ha jól használható segédeszközre találunk.

A legtöbb információt összességében mégis az internet segítségével érhetjük el. Használjuk az internetes keresőoldalakat, a cégek, vállalatok weboldalait, és természetesen a facebook oldalt is. A közösségi portálon egyre több csoport szerveződik, melyekhez azok a érintett személyek és családtagjaik, gondozóik csatlakozhatnak, akik a csoport leírásában meghatározott problémákkal küzdenek. Rengeteg tapasztalatot, ötletet, javaslatot kaphatunk ezekben a kisközösségekben, de emellett alakulnak igaz barátságok is, és amikor arra van szükség, hihetetlen erővel képesek a csoportok tagjai lelkileg is támogatni egymást.

Ha már körvonalazódott, hogy milyen gyógyászati segédeszközökre van szükség, akkor a következő lépés az eszközök kipróbálása. Ez történhet a szakorvos közreműködésével (pl. ha az ellátóhely rendelkezik próbaeszközökkel), vagy az intézményben, rehabilitációs központban, illetve megbízható segédeszköz forgalmazó által. A Vidett Reha Solutions egy márkafüggetlen segédeszköz forgalmazó, közvetítő vállalkozás, mely Magyarország egész területén biztosítja a segédeszközök kipróbálásának lehetőségét, igény szerint a páciens lakóhelyén, vagy akár a szakorvosi rendelésen. A próba elengedhetetlenül fontos, mielőtt a szakorvos segédeszközt ír fel. Ez elsősorban a hallókészülékes ellátás és a mozgásrehabilitációs ellátás szakterületeire érvényes.


Az egyedi méretvétel alapján készült segédeszközöknél a sorrend fordítva van, ott először a szakorvos felírja a megfelelő eszközt, majd a szakember a méretvételt követően szükség szerint egy vagy több alkalommal is próbáltatja a készülő segédeszközt a beteggel.

Az elkészült segédeszköz csak akkor adható át (és vehető át), ha az tökéletesen működik, a beállítások megfelelőek, és a helyes használat betanítása is megtörtént!

Vállalkozásom, a Vidett Reha Solutions olyan stabil, megbízható cégekkel együttműködő vállalkozás, melynek partnerkapcsolatai több mint tíz év tapasztalatainak letisztult eredménye. Partnereimmel közösen meghatározott irányelvek és az ellátásokra vonatkozó szigorú szabályrendszer szerint dolgozunk együtt A partnercégekkel való együttműködés az ügyfeleim számára kettős kontrollt biztosít, mivel jómagam kapcsolatban állok az ügyféllel és az ellátásban résztvevő cégekkel is. Így két irányból értesülök az ellátás menetéről, mely tovább fokozza és biztosítja a hozzám forduló ügyfelek gördülékeny és tökéletes ellátását. Partnercégeim munkájáért felelősséget és garanciát vállalok.Várom minden kedves régi és új ügyfelem megkeresését


          - hallókészülék-ellátás
          - egyedi méretvétel alapján készített ortézis-ellátás
          - protézis-ellátás
          - méretsorozatos gyógyászati segédeszköz-ellátás
          - gyógycipő készítés
          - kerekesszékes-ellátás
          - NEAK egyedi engedélyes segédeszköz-ellátás (ültető, állító, járássegítő eszközök) esetén.

 

Rólunk mondták

 

"Köszönet és hála neked Bernadett, hogy segítettél édesapám arcára mosolyt csalni!" (Lívia)


"Köszönjük Bernadett, amit Boginak segített." (Nikoletta)


"Nos, mi akkor találkoztunk Dettivel, amikor betegemelőt kerestem egy csoportban. Azóta már szinte családtagnak számít" (Erzsébet)


"Köszönöm drága Dettikém, és mindazoknak, akik ebben segítettek, hogy ki tudok mozdulni 5 év után, és ez nélkületek nem ment volna. Detti egy csodálatos ember, bízzatok benne, nekem nagyon sokat segített és segít is még most is, bizalommal forduljatok hozzá!" (Netti)


"Mi is imádjuk Bernadettet!" (Katalin)


" Én már kaptam hasznos segítséget Nagy Bernadettől" (János)


"Én is sokszor, nagyon örülök, hogy megismertem, borzasztóan aranyos, kedves, türelmes volt velünk! Ajánlom minden rászorulónak!" (Katalin)


Kapcsolat:

Nagy Bernadett E.V.

Levelezési cím: 1162 Budapest Simándi utca 40.

Telefon: +36 20 383 8359

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyilvántartási szám: 53873109

Adószám: 69917961-1-42

Bankszámla szám: 10702301-80067851-51100002

© 2020 Vidett All Rights Reserved. Designed By Nagy Viktor & Nagy Bernadett