A Vidett Reha Solutoins weboldal is mint a legtöbb online oldal sütiket használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. Az elfogadom gombra kattintva  Ön ezt elfogadja.

1971-ben születtem Szegeden, 2005. óta élek Budapesten. Két felnőtt gyermekem van, egy unokám, és egy olyan tökéletes társam, férjem, amilyen csak keveseknek adatik meg az életben. A Vidett Reha Solutions a férjemmel közös összefogásunkból született vállalkozás, melynek nevét keresztneveink ihlették.

A gyógyászati segédeszköz-ellátás területén 2007-ben kezdtem el dolgozni az ország akkori legjobb hírű, első rangú hallókészülékes cégénél. Voltam országos szűrésszervező, végeztem több tízezer hallásszűrést, néhány ezer komplett hallásvizsgálatot , majd amikor a tulajdonosok a cég eladása mellett döntöttek, ugyanezen a területen, de más vállalatnál folytattam a munkát.

2015-ben állást ajánlottak fel számomra egy német tulajdonban lévő, mozgáskorlátozottak ellátására specializálódott vállalat magyarországi képviseletén, amit el is fogadtam, majd szintén felkérés útján dolgoztam egy másik, hasonló profilú KFT-nél.

A gyógyászati segédeszköz-ellátás, kiszolgálás mellett rengeteg tapasztalatot szereztem ezen szakterület napfényes és árnyékos oldaláról is. Láttam csodálatos sikertörténeteket, hatalmas bukásokat, tökéletesen szabályos ellátásrendet és vérlázító szabálytalanságokat.

2018-tól egy olyan cégnél vállaltam munkát, mely a mozgássérültek mobilizálását, valamint a mozgásrehabilitációs és -terápiás feladatok magas színvonalú eszközellátását tűzte ki tevékenységének legfőbb céljaként. Vállalkozóként ők voltak az elsődleges partnereim, mely kapcsolat azóta is nagyon jól és hatékonyan működik.

Az elmúlt években több száz nehéz sorsot, életet ismertem meg személyesen, és a hozzám forduló ellátást igénylő páciensek száma egyre növekvő számot mutat.

Egy-egy ügyfelem általában többrétű ellátást igényel, mely igények kielégítéséhez több segédeszköz gyártó vagy forgalmazó cég közreműködése is szükséges. Ennek megfelelően a gyógyászati segédeszköz-ellátás csaknem minden szakterületéről jól működő partnerkapcsolatokkal rendelkezem. Vállalkozásom a hozzám forduló páciensek számára így

 

teljes körű, megbízható, és garantáltan kiváló minőségű

segédeszköz-ellátást biztosít:

 

- hallókészülékes ellátás

- gyógycipő készítés

- mobilizációs eszközök

- mozgásrehabilitációs és -terápiás eszközök

- ortopédtechnikai ellátások területén is.

 

Büszke vagyok arra, hogy a pácienseim és köztem kialakult kapcsolat sok esetben kölcsönös szeretetté alakul át. Ennek alapja a maximális tisztelet és elismerés, amit a hozzám fordulókkal szemben érzek.  Felnézek minden olyan családra, ahol valamilyen sérüléssel élő gyermek nevelkedik, és ugyanilyen őszinte szeretettel gondolok a mozgásukban akadályozott felnőttekre is. Munkám során a segítségnyújtás motivál, melynek eredményeként sok-sok gyermek és felnőtt páciensem arcára szeretnék elégedett és boldog mosolyt varázsolni.

 

Rólunk mondták

 

"Köszönet és hála neked Bernadett, hogy segítettél édesapám arcára mosolyt csalni!" (Lívia)


"Köszönjük Bernadett, amit Boginak segített." (Nikoletta)


"Nos, mi akkor találkoztunk Dettivel, amikor betegemelőt kerestem egy csoportban. Azóta már szinte családtagnak számít" (Erzsébet)


"Köszönöm drága Dettikém, és mindazoknak, akik ebben segítettek, hogy ki tudok mozdulni 5 év után, és ez nélkületek nem ment volna. Detti egy csodálatos ember, bízzatok benne, nekem nagyon sokat segített és segít is még most is, bizalommal forduljatok hozzá!" (Netti)


"Mi is imádjuk Bernadettet!" (Katalin)


" Én már kaptam hasznos segítséget Nagy Bernadettől" (János)


"Én is sokszor, nagyon örülök, hogy megismertem, borzasztóan aranyos, kedves, türelmes volt velünk! Ajánlom minden rászorulónak!" (Katalin)


Kapcsolat:

Nagy Bernadett E.V.

Levelezési cím: 1162 Budapest Simándi utca 40.

Telefon: +36 20 383 8359

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyilvántartási szám: 53873109

Adószám: 69917961-1-42

Bankszámla szám: 10702301-80067851-51100002

© 2020 Vidett All Rights Reserved. Designed By Nagy Viktor & Nagy Bernadett